جنگو یک فریمورک برای توسعه ی سریع وب و مبتنی بر زبان برنامه نویسی پایتون است که از امنیت بالایی نیز برخوردار است و بسیاری از نیازهای شما در خورد دارد تا به دور از ایجاد قسمت های خسته کننده و تکراری بر روی توسعه ی وب سایت تمرکز کرده و عملا در بسیاری از بخش ها به اصطلاح نیازی به اختراع دوباره ی چرخ نداشته باشید.
با جنگو تقریبا هر وبسایتی را ایجاد کنید از وبسایت های برای قرار دادن مقالات گرفته تا وبسایت های خبری و فروشگاهی و شبکه های اجتماعی و... شما می توانید از جنگو برای کار با هر تکنولوژی سمت کاربری استفاده کنید ، شما می توانید از جنگو در هر نوع قالبی استفاده کنید از HTML و XML گرفته تا SSR و JSON و... علاوه بر این جنگو امکان استفاده از پایگاه داده های مختلفی را نیز برای شما فراهم می کند. همین سایتی که درحال حاضر در حال مشاهده ی آن هستید با کمک فریمورک جنگو ایجاد شده.
جنگو از متد های امنیت بسیار خوبی استفاده می کند که باعث می شود در صورت اشتباه یا سهل انگاری توسعه دهنده خطر کمتری متوجه وبسایت شود. برای مثال :
حملات XSS به کاربر اجازه می دهد اسکریپت های سمت کلاینت یا کاربر را به مرورگرهای سایر کاربران تزریق کند. این امر معمولاً با ذخیره اسکریپت های مخرب در پایگاه داده که در آن بازیابی می شود و برای سایر کاربران نمایش داده می شود ، یا با وادار کردن کاربران به کلیک روی پیوندی که باعث می شود JavaScript مهاجم توسط مرورگر کاربر اجرا شود ، انجام می شود. با این حال ، حملات XSS می توانند از هر منبع داده غیرقابل اعتمادی ، مانند کوکی ها یا سرویس های وب ، نشات بگیرند.
استفاده از الگوهای جنگو شما را در برابر اکثر حملات XSS محافظت می کند. با این حال ، مهم است که درک کنیم چه محافظتی ارائه می دهد و محدودیت های آن را به خوبی بشناسیم.
حملات CSRF به یک کاربر مخرب اجازه می دهد بدون اطلاع و رضایت کاربر دیگر ، با استفاده از اعتبار وی اقداماتی را انجام دهد.
Django از محافظت داخلی در برابر بیشتر انواع حملات CSRF برخوردار است ، به شرطی که درصورت لزوم آن را فعال کرده و از آن استفاده کنید. با این حال ، مانند هر روش دیگر محدودیت هایی نیز وجود دارد.
جنگو از معماری “shared-nothing” بهره می برد به معنای اینکه هر بخش مستقل از بخش دیگر عمل می کند و در صورت لزوم می توان هر بخش را جایگزین نمود تا نیاز های ما را برآورده کند. بسیاری از وبسایت های پر بازدید مانند Instagram و یا Disqus به خوبی از این قابلیت جنگو برای توسعه ی خود استفاده می کنند.
جنگو همواره شما به نوشتن کد های قابل نگهداری و استفاده ی مجدد تشویق می کند. جنگو به طور خاص استفاده از روش Don't repeat yourself یا DRY را به شما توصیه می کند تا به جای کپی کردن کدهای نوشته شده یکبار بنویسید و به راحتی چندین جا از آن استفاده کنید.
جنگو مبتنی بر پایتون است و این بدان معنی است که جنگو نیز مانند پایتون امکان اجرا روی بیش تر سیستم های عامل را دارد. شما به راحتی می توانید جنگو را روی توزیع های مختلف اوبونتو ، ویندوز و یا مک اجرا کنید.
برای این سوال پاسخ دقیقی نمیتوان ارایه کرد ، بعضی از سایت ها مانند Github یا Stackoverflow آمار هایی دارند ولی خیلی فابل استناد نیستند با این حال بگذارید این سوال را به گونه ای دیگر مطرح کنیم:
جواب این سوال را می توان دقیق تر داد ، در حال حاضر جنگو دارای جامعه ی توسعه دهندگان بسیار بزرگی است و بنابراین می توان گفت جنگو یک فریمورک محبوب است. علاوه بر این کمپانی هایی مانند : Instagram , Disqus ,Mozilla ,National Geographic ,Pinterest و... از این فریمورک استفاده می کنند.
در این مقاله میخوایم شما رو با مشهور ترین وبسایت هایی که با فریمورک جنگو ایجاد شدن آشنا بکنیم.
محمد کاظمی 2,435 بیشتر بخوانیدپایتون یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی در حوزه ی وب هست و با کمک این زبان می توانیم وبسایت های با مقیاس های مختلفی را به راحتی ایجاد کنیم. در این مقاله میخواهیم با روند ساخت یک …
محمد کاظمی 788 بیشتر بخوانیدتوی برنامه نویسی وب احتمالا در مورد بک اند (backend) و فرانت اند (frontend) زیاد شنیدین ، این دو مبحث با وجود اینکه دو مقوله ی کاملا جدا هستند ولی باید در کنار هم به عنوان یک واحد با هم …
محمد کاظمی 839 بیشتر بخوانید